Дома > Вести > Вести од индустријата

Колку вати се соодветни за LED столна ламба?

2022-08-19

Од керозинската ламба во античко време, до кристалната светилка во различни форми, процесот на развој на обичните луѓе чувствуваат дека тоа е прашање на време, но за научните истражувачи во земјата. Напредокот на секој изум е туѓа крв, затоа не гледајте со презир на ниеден изум, наједноставниот е и најкомплексниот, па ЛЕД столна ламба за колку вати е соодветно да се дискутира.

Столната светилка КОЈА ИЗБИРА ЛЕД извор на светлина, треба да му испрати на ДЕТЕТО најИДЕАЛИЗИРАНИ светилки и лампиони. ПРИ ИЗБОР НА МОЌНОСТ НА СТРАНИЦАТА, ПОДОБРО ДА БИДЕ 6 ВАТИ ИЛИ 7 ВАТИ леви и десните СТРАНИ ОК, СВЕТЛОТО Е ПРЕСјајно, наместо тоа, ПРИТИСКУВАЊЕ НА ОЧИТЕ НА ДЕТЕТО. Студентско биро светилка колку вати генерално.

Можеби ова не е, всушност моќноста на светилката и изборот на светилка за на маса е исто така имаат одредена корелација, сите родители сакаат нивните деца да можат да имаат добра атмосфера за учење, ламбата на маса за изборот на учениците се двоумат, но според малиот состав, студентската светилка за биро општо колку вати е најдобро, изберете 6 вати околу студентската биро светилка е приближно исто.

Столна ламба е исто така поделена на многу видови, многу видови студентски столни ламби се исто така погодни за различни возрасни фази. Ако се работи за средношколци, им треба ламба за учење, тогаш студентската светилка е генерално колку вати е најдобра. Тоа е околу 13 вати! Тоа е приближно исто, премногу светло, но влијае на вообичаеното учење, предизвикувајќи одреден товар на очите, ако моќноста на ламбата е премногу мала, изворот на светлина нема да биде концентриран, очите лесно се уморуваат.

Значи, студентската светилка е општо колку вати, разгледувањето на оваа почит е исто така многу важно. Подобро е да отидете во продавница за да доживеете, се додека изгледаат удобно, на линија.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept